Valby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 13. december 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 13. december 2023

DR1

05:23  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:35  

Jordemoderen XI (6:8)
Jordemoderen XI (6:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Oktober 1967. Shelagh har sluttet sig til teamet for at afhjælpe arbejdsbyrden. Lucille forbereder sig på sin første arbejdsdag, men trods teamets støtte klarer hun sig ikke så godt. Søster Monica Joan bliver opskræmt, da hun finder en sort ravn i taleværelset. Er fuglen et varsel?

06:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (3:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (3:6) Terje Hidle overtog fødegården hjemme ved Boknafjorden i Norge. Her driver hun både gårdturisme, juletræsproduktion og fåreavl - og den sjældne fårerace, hun har valgt, holder de marker, hvor juletræerne dyrkes, fri for ukrudt. På gården er hendes mand nu ved at opbygge en helseklinik. Nordvision fra Norge.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Explainer - Betaler fattige lande for de rige landes klimaregning?
Explainer - Betaler fattige lande for de rige landes klimaregning? Årets klimatopmøde fik en hæsblæsende start. På første dag blev alle verdens lande enige om betingelserne til en ny fond, som skal hjælpe fattige og sårbare lande med de tab og skader, som klimaforandringerne medfører. Men er fonden nok til at betale alle de skader, som de rige lande har skabt?

07:30  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Jul med Price og Blomsterberg
Jul med Price og Blomsterberg Konditor Mette Blomsterberg og amatørkok James Price har indtaget historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med de fineste råvarer, gryder, potter, pander - og julepynt. James byder for alvor på julemad, når han laver rullepølse, leverpostej og sylte - gris, gris og gris. Han gør en stor dyd ud af at lave alting helt fra bunden og holde sig til simple krydderier, så grisens gode smag kommer helt frem. Mette laver juleflødeboller med kanel og tyk, tyk chokoladeovertræk - og en bund af kransekage. Hun viser, hvordan den perfekte flødebolleskum bliver til, og hvordan hun får chokoladen til at sætte sig på den helt rigtige måde. Og som sædvanlig gemmer der sig en overraskelse i en ægte Blomsterberg-dessert.

08:25  

Inspector Morse: Dødelig søvn
Inspector Morse: Dødelig søvn Engelsk krimi fra 1993. (Inspector Morse: Deadly Slumber) Den unge Avril Steppings er blevet hjerneskadet efter en mindre operation. Tragedien har virket sønderknusende på hendes far, og da lægen, der foretog operationen, findes myrdet, retter Morse naturligvis sin mistanke mod Steppings. Steppings' hengivenhed over for sin datter gør imidlertid et stort indtryk på Morse, og der opstår en slags venskab mellem de to mænd. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Steppings: Brian Cox. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline: Er Vesten ved at opgive støtten til Ukraine?
Deadline: Er Vesten ved at opgive støtten til Ukraine? Det går ikke som planlagt på slagmarken i Ukraine, hvor Zelenskyjs tropper i bedste fald holder stand. Og samtidig vakler støtten fra en splittet amerikansk kongres - og måske også fra et splittet EU, der holder topmøde i næste uge. Er Vesten ved at opgive Ukraine, spørger Niels Krause-Kjær i Deadline.

07:00  

Deadline: COP28 - Adam Tooze om det kinesiske dilemma
Deadline: COP28 - Adam Tooze om det kinesiske dilemma Kina er en grøn stormagt, og alene på solcelleproduktion har kineserne med længder udkonkurreret europæiske producenter. Mens den første del umiddelbart er godt for kloden, så er der mere diskussion om den sidste. For skal vi lade Kina drive den nødvendige grønne omstilling - eller skal vi for hver en pris gøre os uafhængige af den kommunistiske stormagt? Den britiske økonomihistoriker Adam Tooze er ikke i tvivl - han mener slet ikke vi har et valg. Astrid Berg taler med ham i dagens udendelse.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (9)
Ramasjang Mysteriet III (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - undersøger sagen
Hunden Ib - undersøger sagen

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

06:45  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (13:24)
Ramajetternes Jul (13:24) Øvst og Finn Falk finder et helt rum fyldt med mystiske ting. Sammen med Sus skynder de sig hjem til lufthavnen med sporene. Heldigvis ved Selma lige præcis, hvad der skal være Ramajetternes næste træk i jagten på computertyven.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:16  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Hey Duggee (14)
Hey Duggee (14)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

08:00  

Paddington II
Paddington II

08:10  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28)

08:35  

Det store Ramasjang Mysterie (7)
Det store Ramasjang Mysterie (7) My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (189)
Antikkrejlerne med kendisser (189) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (188)
Antikkrejlerne med kendisser (188) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Hundeakademiet (1:8)
Hundeakademiet (1:8) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Dog Academy) Undervisningen er begyndt på hundeakademiet. Der er to nye elever og deres ejere. Cockerpooen Bear udviser uforudsigelig og aggressiv adfærd, som splitter ejerne ad. Kan trænerne hjælpe familien? Den elleveårige chihuahua Gina er ondskabsfuld mod andre hunde. Kan en gammel hund lære nye tricks?

11:10  

Antikkrejlerne XXVI (25:25)
Antikkrejlerne XXVI (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

09:25  

Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11)
Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11) Gustav og Victor har fundet en flagermus udenfor skolen. De fandt den da det var lyst, hvor den flere gange fløj ind i en rude. Den var helt forvirret, så de kom den i en kasse og tog den med hjem. Men hvordan kan det være at en nataktiv flagermus flyver rundt om dagen? Gustav og Victor afleverer flagermusen til en vildtplejestation, og mens de krydser fingre for at den skal overleve, undersøger de, hvorfor den fløj rundt om dagen.

09:35  

MikroMakkerne - Lever i lort
MikroMakkerne - Lever i lort MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Hemmelige dyr: Den halve makrel
Hemmelige dyr: Den halve makrel Gabriel på 6 år har fundet en halvspist fisk ved stranden, derfor har han bedt Isabel komme til Møn for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist fisken.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skildpadden kan blive 100 år. Ta´ med Lille Nørd ud og svømme med havskildpadder og se om det lykkes Anders og Katrine at hjælpe skildpaddeungerne sikkert ud til skildpaddebørnehaven.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - QZX
Skæg med bogstaver - QZX Afsnit QZX I dag skal Hr. Skæg undersøge de tre svære bogstaver Q, Z og X. Han tager på en spændende skattejagt i en hemmelig grotte, hvor han leder efter X på kortet. Han besøger også et gammelt loft, og som altid elsker Hr. Skæg at danse, og han kan både en sang om Q, Z og X.

11:45  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam
Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam Frank forårsrengør pigstensbelægningen, og ferskentræet i drivhuset, som aldrig har været nogen succes, skal udskiftes med et nektarintræ. Og endnu et sikkert forårstegn på Kastaniegaarden - der er blevet læmmet et dalmatinerlam.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Storkerede og æblegrød
Frank & Kastaniegaarden - Storkerede og æblegrød Storken gæster Kastaniegaarden hvert år, men den flyver hurtigt væk igen, så Frank går i gang med at renovere storkereden i håb om, at storken bliver bare lidt længere. Sidste års høst af Bramley æbler bliver lavet til æblegrød og mistbænkene graves ud for at gøre klar til nyt hestemøg.

12:45  

Nak & Æd - en påfugl på Sejerø
Nak & Æd - en påfugl på Sejerø Midt i Kattegat ligger en smuk lille ø, Sejerø, der er hjemsted for cirka 400 indbyggere og en bestand af vilde påfugle. Desværre skaber den farverige fugl ikke kun glæde blandt øens beboere. Den larmer nemlig fuldstændig meget. Derfor har Jørgen og Nikolaj sat sig for at få ram på fuglen, så det for alvor kan begynde at bimle og bamle i køkkenet.

12:45  

Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten.

13:30  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (1:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (1:3) Bagedystdommer Markus Grigo tager sin meddommer Katrine Foged Thomsen og vært Timm Vladimir med til Samsø, som Markus forbinder med særligt gode juleminder. Her vil han fortælle om sine egne juletraditioner og lave panfortekage, mens de to andre blandt andet overrasker med deres bud på julesild og kandiserede pigeonæbler.

14:15  

Hammerslag 2017 (14)
Hammerslag 2017 (14) Hammerslag starter aftenens program lige midt i Grenå, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på et charmerende gammelt byhus fra 1895. Herefter går turen vestpå til satellitbyen Assentoft lidt udenfor Randers, hvor vært Christian Degn ud over husoplysninger også kan byde ind med randrusiansk dialektservice. Aftenen sluttes af i et "rigtigt" sommerhus med havudsigt fra terrassen og en charmerende gammeldags alkove i stuen - et sommerhus, som især én af mæglerne falder pladask for. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2017 (13)
Hammerslag 2017 (13) Udsigt udsigt udsigt - Hammerslag ser i aften nærmere på, hvad havudsigt koster i Østjylland. Vi starter i de høje luftlag, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på en penthouse-lejlighed i Ceres Byen med panoramaudsigt over hele Aarhus. Herfra går turen ca. 20 km. nordpå til forstaden Segalt, hvor det gælder en villa med et flot view over Aarhusbugten og Kalø Vig. Til sidst skal vi til det naturskønne sommerhusområde Boeslum Bakker ved Ebeltoft, hvor finalen skal udkæmpes i et sommerhus, der både har havudsigt mod øst og vest. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

12:30  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

12:50  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

12:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:30  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

13:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

14:40  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med mågestel og opholdstilladelse
Kender Du Typen? 2020 - med mågestel og opholdstilladelse Hvem sætter Jakabov som pynt på reolen, samler på mågestel og fornyer sin opholdstilladelse hvert andet år? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en svær opgave, når de skal regne ud, hvilken kendt mand, der bor i lejlighed med kæreste og hundrede hunde. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand Kender Du Typen? er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown X (1:10)
Fader Brown X (1:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Der er forandring i luften i den lille by. En ny modellandsby åbner, og en entreprenør har i sinde at opføre en ny bebyggelse i landsbyen. Da en af mændene bag modelbyen findes myrdet, begynder fader Brown at efterforske sagen.

16:20  

Fader Brown X (2:10)
Fader Brown X (2:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Fader Brown får besøg af Brenda Palmer. Hun arbejdede i en eksklusiv klub, da hun blev beskyldt for tyveri. Fader Brown er forfærdet og beslutter sig for at rense hendes navn. Det bliver ekstra kompliceret, da klubejeren pludselig findes myrdet.

16:20  

Fader Brown X (3:10)
Fader Brown X (3:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Den berømte blomsterhandler Octavia Eden vender tilbage til Kembleford, hvor hun er født. Hun stiller sin datter og sin niece en række opgaver for at finde ud af, hvem der skal arve hendes enorme formue. De starter med at holde et fabelagtigt cocktailparty, men festen ender brat, da en af de lokale falder død om. Er han blevet forgivet?

17:05  

Jordemoderen XI (8:8)
Jordemoderen XI (8:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Nonnatus House står over for sin mørkeste dag efter en tragisk hændelse i Poplar. Mens det lille samfund søger sammen, må teamet overvinde personlig smerte for at hjælpe de sårede.

DR2

17:30  

Bag museets døre (1:3)
Bag museets døre (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Inside The Met) The Metropolitan Museum of Art i New York er Nordamerikas største kunstmuseum. Her er kulturgenstande fra de sidste 5.000 år. I maj 2019 er det ved at forberede sin 150-års fødselsdag. Pengekisten er fuld. Gæsterne strømmer til. Men da Corona-pandemien lukker hele verden ned i 2020, sættes alt på pause på ubestemt tid. Nogle få ansatte kæmper for at passe på 1,2 millioner kunstværker, mens tabene nærmer sig 150 millioner dollars.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Filucca mister sin ven
Karlas Fantalastiske Klasse - Filucca mister sin ven Tetra bliver sur på Filucca, der begynder at snakke så meget, at ingen kan holde ud at være sammen med hende. Undtagen Karla, der inviterer hende med hjem.

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (9)
Paw Patrol III (9) Tegnefilm med dansk tale

16:40  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:55  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (13:24)
Sebastians Jul (13:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian fodre får. Et lam har tabt et øremærke som han sætter på. Han varmer stearin og laver stearinlys. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:20  

Jagten på regnbuens magi | Nogen stjæler regnbuen!
Jagten på regnbuens magi | Nogen stjæler regnbuen! Hr. Skæg er på en dejlig badeferie i Sierra Leone, da han pludselig bliver hevet ud af feriestemningen. Motor Mille ringer nemlig og fortæller, at den er helt gal med regnbuen, og børnene i Danmark er blevet helt grå og triste! Motor Mille og Hr. Skæg må derfor endnu en gang på en stor opgave om at redde regnbuen, før det for alvor er for sent. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:35  

Sprinter Galore III - Kommunen (3)
Sprinter Galore III - Kommunen (3) Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.

17:53  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

17:55  

F for Får IV (4)
F for Får IV (4)

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (13:24)
Det magiske tivoliteater (13:24) Gabriella finder ud af, at Ellen og Ofelia har narret hende, og hun begynder at lægge en flugtplan.

20:00  

Hammerslag - Udenlandsk inspirerede boliger
Hammerslag - Udenlandsk inspirerede boliger Danskerne er vilde med at rejse og noget tyder på, at vi også lader os inspirere af udlandet, når det kommer til boligen. I denne omgang Hammerslag kæmper Mira Lie Nielsen og Christian Torp mod Kristine Virén og Peder Kongsgaard om at gætte priserne på udenlandsk inspirerede boliger i Danmark. Turen går til Nordsjælland, hvor vi skal se en bolig i engelsk cottage-stil, og så skal vi besøge et sommerhus, som er bygget med inspiration fra de amerikanske nordstater. Turen fortsætter til Tibirke Bakker, der ligger lige ved siden af Danmarks dyreste sommerhusområde, Tisvildeleje. Her skal vi se et liebhaversommerhus, som den tidligere ejer opførte til sin italienske hustru. Og så slutter turen på Frederiksberg, hvor eksperterne skal gætte prisen på en herskabsvilla, der leder tankerne mod det franske.

DR2

18:20  

Den britiske kongefamilies privatliv (1:3) - Lord Mountbatten
Den britiske kongefamilies privatliv (1:3) - Lord Mountbatten Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Kroningen fandt sted med pomp og pragt, men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Og hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. I dette program skal vi se, hvordan han gik fra at være en outsider til en helt central figur.

19:10  

Kæmpekonstruktioner (1:3) - Hoover Dam
Kæmpekonstruktioner (1:3) - Hoover Dam Britisk dokumentarserie fra 2022. (Building the Impossible) Det er en af verdens største ingeniørbedrifter. Den gigantiske Hoover Dam. Da den stod færdig i 1935, var den klodens største betonkonstruktion. Men det kræver også noget virkelig stort at kontrollere Nordamerikas største, længste og vildeste flod. Kom med bag kulisserne, og hør, hvordan den mægtige Colorado-flod blev tæmmet og Hoover Dam blev bygget.

19:55  

Som i himlen
Som i himlen Svensk Oscarnomineret drama fra 2004. (Så som i himmelen) Dirigenten Daniel Daréus nyder stor international succes, men en dag afbryder han brat karrieren og vender hjem til sin barndomsby i det nordlige Sverige. Det varer ikke længe, før det lokale kirkekor beder om gode råd, og Daniel har svært ved at sige nej. Snart er intet længere det samme i den lille by. Koret udvikler sig med stormskridt. Daniel får venner og fjender. Og møder kærligheden. Medvirkende: Michael Nyqvist, Frida Hallgren, Helen Sjöholm m.fl. Instruktion: Kay Pollak.

TVR

18:00  

F for Får IV (6)
F for Får IV (6)

18:00  

F for Får IV (5)
F for Får IV (5)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde er overbevist om, at et flyveegern er lige præcis det, han har brug for til at gøre sin zoo mere indbringende. Han fanger et ved at bruge sin lommeportalåbner! Petronix tager af sted for at redde egernet, men på grund af en brøler fra Mo og Joes side, bliver de alle sammen teleporteret til ... Arktis! Petronix har et stort stykke arbejde foran sig på dette helt ekstraordinære eventyr.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Havfruer er generelt flinke nok. Men ferskvandshavfruer er rædselsvækkende. Måske har denne skællede skabning brug for en håndsrækning fra tre unge monstereksperter.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

6 dage til zen (3:4) En følelse af frihed
6 dage til zen (3:4) En følelse af frihed De unge er halvvejs igennem eksperimentet på Bornholm, og Sigurd tager åndedrætsøvelsen et skridt længere ud. Det udfordrer Julie, der kæmper med at finde den ro, de andre taler om. Sally kæmper endnu engang med sin præstationsangst, og Bertram finder måske en vej ud af sit tankemylder.

21:55  

Beck: Den grædende politimand
Beck: Den grædende politimand Svensk krimi fra 2022. (Beck - Den gråtande polisen) Demonstranter protesterer mod politiet, efter at en 14-årig dreng er blevet skudt. En bus, som blandt andet stopper ved politiskolen, rammes efterfølgende af et dødbringende attentat. Beck og Alex kaldes til gerningsstedet. Kan attentatet være koblet til demonstrationerne mod politiet?

23:25  

Alene i vildmarken (7:7)
Alene i vildmarken (7:7) Der er tre hold tilbage i vildmarken. Smerter og manglende søvn presser en deltager til det yderste, mens makkeren er optaget af et kunstprojekt og smider tøjet. Hos et andet hold advarer lægen mod de kolde nætter og nedkøling, og giver et påbud om at isolere shelteret med mos. Hvornår er det tid til at tage hjem fra vildmarken? Og hvem bliver hentet af familien, som vinder af Alene i Vildmarken?

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

22:40  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

23:40  

Et liv i ti billeder - Elizabeth Taylor
Et liv i ti billeder - Elizabeth Taylor Britisk dokumentarserie fra 2021. (A Life in Ten Pictures) Elizabeth Taylor var en af de mest berømte kvinder i Hollywood. Kendt for sin skønhed, sine ægteskaber og sin karriere. Gennem ti ikoniske billeder kastes et unikt blik på hendes ekstraordinære liv - fra barndommen i England, hendes første kontrakt i USA som 10-årig til hendes kampe mod alkohol og stoffer - og som forkæmper mod hiv og aids.

TVR
DR1

00:30  

Fader Brown IX (7:10)
Fader Brown IX (7:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Da far Brown besøger Chummys ferielejr, tager det ikke lang tid, før nogen dør.

00:30  

Fader Brown IX (6:10)
Fader Brown IX (6:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Browns stilling bliver truet, da han kommer i konflikt med et indflydelsesrigt nyt sognemedlem.

01:15  

Taggart: Knivtricket
Taggart: Knivtricket Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: The Knife Trick) En juraprofessor bliver stukket ihjel af en kollega for øjnene af 30 politielever. Først ligner det en tragisk ulykke, for angrebet var led i en øvelse, og det var meningen, at knivsbladet skulle give efter. Snart bliver det imidlertid klart, at nogen har pillet ved kniven, så det fingerede angreb fik dødelig udgang. Men hvem og hvorfor? Taggartholdet går på jagt efter svarene. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Patrick Harkins.

02:05  

The Foreigner
The Foreigner Britisk actionthriller fra 2017. London-immigranten Quans datter omkommer i et politisk motiveret bombeangreb. Quan er opsat på hævn, og han indleder en utrættelig jagt på gerningsmændene. Den fører ham til den irske politiker Liam Hennessy, hvis fortid måske kan afsløre terroristerne bag bomben. Medvirkende: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Ray Fearon m.fl. Instruktion: Martin Campbell.

03:50  

Antikkrejlerne med kendisser (187)
Antikkrejlerne med kendisser (187) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:50  

Antikkrejlerne med kendisser (186)
Antikkrejlerne med kendisser (186) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:55  

Next Level Chef (4:11)
Next Level Chef (4:11) Amerikansk madserie fra 2022. (Next Level Chef) Kylling, struds eller poussiner? Denne gang er der fjerkræ er på menuen. Hvem af de resterende 13 kokketalenter styrer showet, og hvem mister deres plads i konkurrencen?

DR2

00:35  

Kaptajnens hjerte
Kaptajnens hjerte Dansk dokumentarfilm, 2021 Knud stikker til søs som 14-årig. Da han 50 år senere går i land er det med kaptajnskasket og minder fra to verdenskrige i skibskisten. Han har overlevet ubådsangreb, havarier og den gule feber. Undervejs møder han også kærligheden, og selvom det ikke er let at være både kaptajn og familiefar, har Anna og børnene dyrket ham som en helt. Men da han går i land, fanges han i nye stormvejr, som selv ikke to verdenskrige har kunnet forberede ham på. Knud Goths (1893-1966) historie iscenesættes af barnebarnet Simon Bang, der fra sit hjørneværelse dykker ned i kaptajnens skibskiste og det forrige århundrede. Filmen fortælles med stærke visuelle greb og fører os til historiske brændpunkter i blandt andet San Francisco, Cuba, Vestafrika og Europa.

02:10  

Fra det vilde hav
Fra det vilde hav Langs det isnende vinterhavs kyster står et netværk af frivillige klar til at redde nødstedte havdyr fra olie, plastik og klimaforandringer. Men atlanterhavsstormene tager kun til i styrke, og dyrene forsvarer sig med næb og klør mod de velmenende redningsfolk. Fra det vilde hav er en sanselig dokumentarfilm om det komplekse møde mellem menneske, dyr og natur.

03:00  

Undercoveragenten (4:6) - Operationerne
Undercoveragenten (4:6) - Operationerne Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) Bandidos i Stockholm forfremmer Peter Rätz til Sergeant at Arms, en af de mest respekterede positioner hos rockerne. Klubben vil overtage det svenske amfetaminmarked, og derfor hiver de fat i den største leverandør på markedet: den russiske mafia.

03:30  

Undercoveragenten (5:6) - Afsløringen
Undercoveragenten (5:6) - Afsløringen Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) Peter Rätz er nu en del af flere komplekse og livsfarlige politioperationer mod kriminelle organisationer både i Sverige og udlandet. Han begynder at overveje at vende tilbage til livet med sin kæreste og deres nyfødte barn, men samtidig udgives en avisartikel, der får hans to verdener til at ramle sammen.

TVR

01:45  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

01:55  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

02:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VALBY.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1208155035