Valby
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 7. februar 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 7. februar 2023

DR1

05:35  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

06:25  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (2:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (2:6) Sygeplejerne Stine og Per-Sverre Engdal er vældig glade for friluftslivet, derfor købte de en lille gård i Hattfjelldal i Norge. Deres plan var at kombinere jordbruget med grøn omsorg, men den måtte ændres, da det fjerde barn, de fik, var multihandikappet. Parret er i dag plejeforældre for yderligere to børn, de har taget til sig. Nordvision fra Norge.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Fodboldens usynlige syge: Kvindelandsholdets lidelser
Fodboldens usynlige syge: Kvindelandsholdets lidelser Tidligere spillere på det danske kvindelandshold bryder nu et af fodboldens store tabuer. For første gang står de frem og fortæller om en ensom kamp udenfor banen. Det danske kvindelandshold i fodbold har oplevet enorm fremgang de sidste ti år. Men bag den store succes gemmer sig en hverdag, hvor flere elitespillere kæmper med alvorlige psykiske lidelser.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Jagten på at blive selvforsynende fortsætter. Det er blevet tid til at høste. En lille sneglejæger besøger haven, og holdet opdager, at de har haft ubudne gæster i løbet af sommeren. Malin Persson laver en pollenfælde, og John Taylor giver sig i kast med et hvepsebo. Tareq Taylor byder på zucchini, mens Pernilla Månsson Colt laver en buket ud af havens værste fjende - japansk pileurt.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (5)
Ramasjang Mysteriet III (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:20  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:30  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (26)
Vidundervovsen Vaffel (26)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (1) Efter det fejlslagne Grundlovskup er skurkene nu igen bag tremmer. I fængslet hænger Jose og Bjørn ud sammen med Kristian, men pludselig dukker en mystisk fremmed op.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:45  

Antikmagasinet (2:12)
Antikmagasinet (2:12) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Hvad er feministisk kunst? Og hvordan afspejles kvinders liv og erfaringer i kunsten? Dagens gæster er kunstner og kropsaktivist Stina Wollter og kunstekspert og -kritiker Linda Fagerström.

DR2
TVR

09:15  

F for Får VI
F for Får VI

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

09:30  

MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne - Edderkopper MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - E
Skæg med bogstaver - E Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (17)
Bonderøven 2012 (17) Frank er gået i gang med et nyt projekt. Han bygger sammen med en murer en kalkovn til at brænde kalksten, så han selv kan fremstille kalk. Der er også nogle gamle vinduer, der skal renoveres. Trods travlheden får Frank tid til at tage til Sønderjylland for at hente både han- og hunkrebs til sin sø. Sendt første gang 04.10.12

12:15  

Bonderøven 2012 (16)
Bonderøven 2012 (16) På Kastanjegården skal der i år dyrkes norsk svedjerug på marken. Frank besøger et stort savværk for at få savet bjælker til sit nye stuehus. Og så har Maren fået ny kalv. Franks løvhø er nu tørret, men hvad siger foderanalysen: Er der næring i det? Sendt første gang 27.09.12

12:45  

Nak & Æd - krebs på Nordfyn (4:8)
Nak & Æd - krebs på Nordfyn (4:8) Sæson 1 (2010). Det er sommer, det er august, og fredningen af de danske flodkrebs er lige ophørt. Jørgen og Nikolaj er taget til Nordfyn for at nakke krebs. De beslutter sig for at konkurrere om, hvem af de to der fanger flest krebs. Får de ikke nok, skal de i stedet æde et par fugle, der også går under betegnelsen flyvende rotter. Sendt første gang 14.11.10

12:45  

Nak & Æd - en råge ved Råsted (3:8)
Nak & Æd - en råge ved Råsted (3:8) Sæson 1 (2010). Det er maj måned, og det er endelig blevet forår. Jagtsæsonen for nogle få dyr er lige startet. Jørgen og Nikolaj er taget til Råsted nord for Randers for at nakke råger. Området har en særlig betydning for Jørgen. Det er nemlig her, han er opvokset, har leget og bygget huler som lille dreng. Nikolaj får, til sin store overraskelse, til opgave at aflive de nedfaldne fugle. Men får de overhovedet nakket nogen råger? Eller skal de æde taberdyr? Sendt første gang 07.11.10

13:15  

Din geniale krop (4:4)
Din geniale krop (4:4) I serien om "Din geniale krop" er vi nu nået til alderdommen. Vi bliver ældre i dag end tidligere, og faktisk "vinder" vi tre måneder hvert eneste år, hvilket svarer til hele 6 timer om dagen! Men hvad betyder det for os, at vi bliver så meget ældre, og hvordan sikrer vi den bedste alderdom? Vi møder og undersøger blandt andre 87-årige Rosa, der er aktiv atletikudøver - hvad er hendes hemmelighed? Vi tager også et kig på tarmen, populært kaldet den 3. hjerne, og dens forbindelse til hjernen og sygdomme som Alzheimer og autisme. Endelig går vi tæt på jagten på det evige liv - hvor langt er vi fra at kunne knække aldringskoden?

13:15  

Din geniale krop (3:4)
Din geniale krop (3:4) I serien om "Din geniale Krop" er vi nu nået til voksenlivet. I denne fase får mange af os børn. Vi ser nærmere på, hvad kroppen gør for at sikre, at vi finder den perfekte partner til det formål. Spørgsmålet er, hvor bevidste vi i virkeligheden er, når vi vælger vores partner? Hvor stor en rolle spiller lugt, stemme og udseende? Vi stiller skarpt på de afgørende sanser i vores krop. Og så ser vi på nogle af de fascinerende ting, der sker i vores krop, når vi har sex samt den fascinerende forvandling, der sker i kvindens krop under graviditet og fødsel. Og så vil det måske overraske mange, at manden faktisk også gennemgår en forvandling i kroppen, når han bliver far.

14:00  

Hammerslag 2019 - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Hammerslag 2019 - I vandkanten på Sydfyn og Langeland Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Støj i storbyen
Hammerslag 2019 - Støj i storbyen Hammerslag er taget til Aarhus, hvor huspriserne ofte er høje. Men hvad betyder det for et boligsalg, når støjen fra storbyen følger med i handlen? Og kan den larmende beliggenhed være en genvej til drømmeboligen? Vi starter ved en stor patriciervilla i Aarhus V, som ligger lige ud til én af byens mest trafikerede veje. Derefter tager vi syd for Aarhus til Viby J, hvor vi skal se en treplansvilla, der har togbanen i baghaven. Aftenens sidste bolig er en villa i Aarhus V, hvor trafikken er gemt af vejen bag en støjmur. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2016 (8)
Kender du typen? 2016 (8) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Fordi du er kvinde: Det sagde hun også i går
Fordi du er kvinde: Det sagde hun også i går Kvinder var sjove, men mændene var sjovere. Og det har kostet blod, sved og tårer for de kvinder, der har kæmpet for retten til at stå på scenen med egne tekster og tage stikkene hjem. Vi tager med komikerne, Anne-Marie Helger, Mette Lisby, Molly Thornhill, Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt på en tur gennem komikkens kvindehistorie - hele vejen fra pæn revypynt til flatterende fissejokes fra stand-up scenen.

12:45  

Fordi du er kvinde: Bliv ikke et forsuttet bolsje
Fordi du er kvinde: Bliv ikke et forsuttet bolsje Gennem mere end 100 år har kvinder kæmpet for retten til at bestemme over deres egen krop. Kampen har handlet om abort og prævention, men det har også været vigtigt at sige højt at ikke bare mænd, men også kvinder er seksuelle væsener. Og så handler det om ikke at danse efter mandens pibe, men selv tage styringen. I dette historiske program tager Ulla Dahlerup, Louise Kjølsen og andre seje kvinder os gennem udviklingen, når det gælder kvinders seksualitet.

13:30  

Store danske videnskabsfolk: Niels Finsen
Store danske videnskabsfolk: Niels Finsen Lægen Niels Finsen er berømt for en revolutionerende kur med sollys mod den frygtede sygdom hudtuberkulose, der vansirede folks ansigter med sår og betændelser, der kunne ødelægge næsebrusken. Han blev første danske nobelpristager for sin opdagelse. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi.

14:00  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

14:20  

Rejsen i det græske øhav (4:6)
Rejsen i det græske øhav (4:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Netop da Bettany ankommer til Kreta, afskærer en kraftig storm al adgang til øen. Her finder hun frem til en kopi af den type træbåd, som Odysseus og hans mandskab kunne have brugt. I Knossos, hvor uhyret Minotauros hærgede, kigger hun på sammenhængen mellem myter og historiske offer-ritualer. Det var også på Kreta, at Odysseus stjal kyklopen Polyfemos' ost - en god anledning til at besøge en hyrde og ostemager i bjergene.

TVR

12:00  

Vilde venner II (7)
Vilde venner II (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. De skal ud på en helt særlig fisketur og bygge et nyt hus til de store ællinger. Og så skal de redde en mågeunge, der muligvis har brækket vingen.

12:20  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

12:35  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:52  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:30  

Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19)
Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19) William har fødselsdag og skal have gæster, men det ligner bare ikke en rigtig fest. Festministeren Heino rykker ud med flag og konfetti og sørger for, at William får en uforglemmelig fødselsdag.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

14:05  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (2)
Kriminalkommissær Foyle (2) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Fredagsklubben". Mens 2. verdenskrig raser på kontinentet, udkæmper kriminalkommissær Foyle sin helt egen krig mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. En organisation ledet af den karismatiske nazist Guy Spencer er samlet til et hemmeligt møde, da et af medlemmerne bliver skudt. Noget tyder på, at kuglen var tiltænkt en anden - men hvem og hvorfor? Foyle: Michael Kitchen. Guy Spencer: Charles Dance. Paul Milner: Anthony Howell. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (1)
Kriminalkommissær Foyle (1) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Den tyske kvinde". Maj 1940. Krigen raser i Europa, og på baggrund af de tragiske begivenheder føler kriminalkommissær Christopher Foyle, at hans politiarbejde hjemme i England er betydningsløst. Men krigen kaster lange skygger, og da et ældre tysk-engelsk ægtepar bliver interneret, og den lokale fredsdommers tyske hustru findes myrdet, står Foyle midt i en sag, der er alt andet end rutine. Foyle: Michael Kitchen. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Henry Beaumont: Robert Hardy. Sarah Beaumont: Rosamund Pike. Summers: Edward Fox. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Lidt for mange mareridt (7)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Lidt for mange mareridt (7) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Lidt for mange mareridt". Midt om natten bliver det meste af landsbyen vækket af et råb om hjælp. Skolelæreren Connie Bishop er sikker på, at nogen lister rundt i hendes hus! Naboerne er nu ikke specielt bekymrede, for det er langt fra første gang, den unge lærer tror, at hun har ubudne gæster. Også denne gang ser det ud til at være falsk alarm. Men netop som Barnaby tror, at Connie lider af en lidt for livlig fantasi, dukker der et lig op i hendes baghave. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Connie Bishop: Nancy Carroll. Instruktion: Richard Holthouse.

17:10  

Landsbyhospitalet (25)
Landsbyhospitalet (25) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fangetransport kører galt, da en af fangerne forsøger at flygte. Fangevogteren og to af fangerne havner på The Royal, mens den tredje slipper væk. Samtidig får dr. Weatherill en uventet mulighed efter et hjemmebesøg hos to ældre mennesker.

17:10  

Landsbyhospitalet (26)
Landsbyhospitalet (26) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill flytter sammen, men besværlighederne er ikke ovre endnu. Mr. Rose forsøger sig med et mere ungdommeligt look. Og Lucy Klein og dr. Goodwin kommer på kant med hinanden over en patients diagnose.

17:10  

Landsbyhospitalet (24)
Landsbyhospitalet (24) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag.

17:10  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) Engelsk dramaserie. (The Royal) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

DR2

15:10  

Rejsen i det græske øhav (5:6)
Rejsen i det græske øhav (5:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Den skønne Helena var gift med Menelaos, Spartas konge, da prins Paris bortførte hende til Troja - ifølge Odysséen årsagen til den trojanske krig. Sparta, Mykene og Pylos ligger på halvøen Peloponnes, som Bettany besøger i jagten på grækernes mytiske helte og virkelige stridsmænd. For 3.500 år siden var livet ekstremt voldeligt, hvilket skelettet af en 19-årig kriger og en række skibsvrag afslører.

16:00  

Historiequizzen: Etikette
Historiequizzen: Etikette Hvorfor spyttede de så meget i 1700tallet? Historiequizzen handler om etikette og har fundet en spyttebakke i Nationalmuseets magasin.

16:30  

Historiequizzen: Tro
Historiequizzen: Tro En finger i øllet for at gøre den lækker. Men hvis' finger var bedst? Få svaret i i Historiequizzen hvor emnet er Tro.

17:30  

De uønskede børn - Adoptionens historie
De uønskede børn - Adoptionens historie Et regulært babyboom i efterkrigstiden og forbudet mod abort, kommer til at betyde at flere børn ender på et spædbørnehjem - for siden at blive bortadopteret.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en lille lodden fyr + Vovserne redder en vild vandrer

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

17:01  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:30  

Trex
Trex Da Simon skal spille tennis, opdager han at alle tennisboldene er i Trex' mave. Desværre er Trex stadig sulten og sluger en hel dunk med afføringsmiddel hos dyrlægen. Men alt ender lykkeligt pånær for dyrlægen.

17:35  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

17:54  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Skave tager Steen Madsen og medarbejderne på nedrivning. De håber at få gode ting med hjem til nedbrydningspladsen. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået en ny ide, der involverer brugte vaser og neglelak. Og hos det lille Bed and Breakfast på Fyn vil indehaver Maria Dalum indrette et soveværelse kun med genbrug.

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Dekoratøren Karin Borgbjerg tager på genbrugsjagt. Hun håber at finde finurlige fund til sit showroom. I Aalborg har butiksindehaver Sannie Windelborg sat gang i en konkurrence på Facebook. Og præmien er et komplet soveværelse lavet ud af genbrugsmaterialer. Hos Woodliving skal de producere et nyt bord. Benene skal være aftagelige, så det kan sendes til udlandet.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - med vandpipe og bidet
Kender Du Typen? - med vandpipe og bidet Hvem er det, der drikker fem dåser cola hver dag og spiser Nutella direkte fra glasset? Og som har skabet fyldt med t-shirts til flere tusind kroner stykket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der bor ud til Lillebælt i en villa på mere end 450 kvadratmeter. Vært: Tobias Hansen.

20:30  

Tillykke, I skal have trillinger III (7:7)
Tillykke, I skal have trillinger III (7:7) Scarlett, Kendra og Eleanor skal for første gang bruge de nye skinner, der måske kan hjælpe dem til at gå uden at falde, og Ida er spændt på, om de kommer godt fra start. Simone begynder i sit nye job, så familien tager hul på et helt nyt liv med tidlige morgener og trætte børn i ulvetimen. Med andre ord: alt hvad Simone har glædet sig til. Og mens Michella og Mark ser deres drenge opleve mad for første gang, tænker de tilbage på det vildeste år i deres liv.

DR2

18:00  

Reklamer til tiden (1:8)
Reklamer til tiden (1:8) - om vores tøj, fra galocher til g-streng. Brystfagre madammer, smækre blondiner og åh så naturlige 70'erpiger.Gamle sjove reklamefilm viser, hvordan moden har forandret sig markant i det tyvende århundrede. I gamle dage skulle tøj hovedsagligt være praktisk og billigt. I dag er tøj en stor del af vores identitet. I gamle dage var vi pakket ind fra top til tå; i dag vrikker vores døtre rundt næsten afklædte. Oplev et hav af sjove modereklamer, bl.a. for 'fint tøj fra Brugsen i 20'erne', for brylcreme i 50'erne og Wrangler i 70'erne. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 31.10.03

18:15  

Museet (2:4) Et opkald fra New York
Museet (2:4) Et opkald fra New York Matisse, MoMa og tis på maleriet? Et opkald fra MoMa i New York, sætter Statens Museum for Kunst på den anden ende. Og barok-udstillingen bliver sat på hylden. Efter en lang og dyr nedlukning, håber SMK at en ny Matisse-udstilling kan være med til at sikre museet flere besøgende. Samtidigt skal konservatorerne skille et 33 år gammelt værk. Det består af asfalt, grene, skumgummi... og vådt tis?

18:40  

Guldkorn 1970'erne: 1974
Guldkorn 1970'erne: 1974 I 1974 kommer der nye fartgrænser på vejene, som ikke engang politiet kan gennemskue. Der er mangel på præster og så sætter en ny lov om, at man kun må opholde sig 6 uger om året på den samme campingplads, sindene i kog.

18:45  

På skuldrene af Bohr (5:6)
På skuldrene af Bohr (5:6) I en kælder i København findes et hold, som kan teleportere 100 millioner atomer. Betyder det så, at vi en dag kan teleportere mennesker? Eller er det slet ikke meningen med teleportation? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

19:00  

Simon Reeves' fantastiske rejser (3:4)
Simon Reeves' fantastiske rejser (3:4) Britisk naturserie fra 2021. (Incredible Journeys with Simon Reeve) I 15 år har Simon Reeve udforsket verden. Denne gang viser han nogle af de mest ekstreme og uspolerede vildmarker, han tidligere har besøgt - fra de enorme, iskolde vidder i Sibirien til de tropiske skove i Mellem- og Sydamerika. Mens han reflekterer over de enorme udfordringer, man står over for, når man prøver at beskytte dem.

20:00  

Drømmenes hus (3:6)
Drømmenes hus (3:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vickys drømme er tæt på at gå i opfyldelse, nu hvor hun har scoret verdens bedste job: ekspedient i Jonass' modeafdeling. Hvis bare hun ikke var blevet gravid. Hvordan skal hun kunne arbejde, hvis hun har et barn? Så Vicky forsøger at finde ud af, hvordan hun kan få en abort.

20:45  

Drømmenes hus (4:6)
Drømmenes hus (4:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky fortæller Harry, at hun har fået en abort. Der er simpelthen for stor klasseforskel på parret til at få barnet. Harry bliver vred - men i virkeligheden har Vicky ikke fået nogen abort. Hun er fast besluttet på at holde sin graviditet skjult, så Elsie sætter et mavebælte på hende, så ingen i stormagasinet Jonass opdager, at hun er gravid.

TVR

18:00  

F for Får IV (5)
F for Får IV (5)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr får sin nye kæledyrspingvin til at "flyve", føler Tim ikke, at han kan hjælpe redderne, da han er den eneste redder med et Petronix-dyr, som ikke har kan flyve eller hoppe.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster opdager, at Vrissen Buks tidligere har været en del af en kendt trylle-duo "Skrige Skjorte og Hokus Buksus". Desværre opstod der kunstneriske uenigheder for mange år siden og duoen har ikke talt sammen siden. Tvillingerne beslutter sig for at lave en hyldestforestilling, men kan de udføre det berømte frugtsaft-trick, der er i top tre over de mest vanvittige og farlige illusioner i verden?

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:50  

Mordene i Brokenwood VII (5:6)
Mordene i Brokenwood VII (5:6) Newzealandsk krimiserie fra 2021. (The Brokenwood Mysteries) Den røde løber er rullet ud, og gallatøjet fundet frem. Der er lagt op til en festlig aften i Brokenwoods historiske biograf. Alt går fint, indtil biografen pludselig fyldes af røg. Mike Shepherd stormer op til operatørrummet, hvor den lokale bygherre Lyall Densem ligger død - kvalt med en stribe film. Nu er det op til Mike at finde hans morder.

23:25  

Gift ved første blik USA XIV (22:26)
Gift ved første blik USA XIV (22:26) Spændinger blusser op, når deltagerne genforenes for at genopleve de mest chokerende og dramatiske øjeblikke fra denne sæson. Hvad er den aktuelle status for deres ægteskaber?

DR2

21:30  

Besat af en drøm (2:2)
Besat af en drøm (2:2) Musikdokumentar. Mads er upcoming musiker. En optimistisk drømmer, der altid tror på hittet og snart fylder 39 år. Hvis sangerens drøm skal blive til virkelighed, skal han og bandet Goss skrive nye sange, der kan slå dørene op for deres karriere. Men på det sidste er Mads begyndt at tænke på, hvem han egentlig er, hvis drømmen ikke lykkes.

22:25  

Da Carlos forsvandt (2:3)
Da Carlos forsvandt (2:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Dokument inifrån: Fallet Carlos) En søndag eftermiddag i maj cykler den udviklingshæmmede Carlos mod kiosken i den lille svenske by Strömsund. Herefter forsvinder han uden spor. Nu er der gået 18 år, siden Carlos forsvandt. Og journalisten Bo-Göran Bodin har lovet hans mor at gøre et sidste forsøg på at finde ud af, hvad der hændte ham.

23:25  

De usynlige seriemordere (3:6) Kald mig Gud
De usynlige seriemordere (3:6) Kald mig Gud Dræberduoen Malvo og Muhammad fortsætter ufortrødent deres jagt på tilfældige og skyder en 13-årig dreng. Og mens politiet endnu ingen spor har andet end et vidne, der har set en hvid varevogn ved et af gerningstederne - er snigskytternes budskab klart: Ingen kan vide sig sikker. Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

TVR
DR1

00:45  

Taggart: Kærlighed på is
Taggart: Kærlighed på is Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Love Knot) Liget af en ung kvinde dukker op i floden Clyde med store sten bundet om sine håndled med klatrereb og med et skamferet ansigt. Obduktionen afslører, at mordvåbnet sandsynligvis er en isøkse. Taggart og hans assistent Mike Jardine må endnu en gang tage fat på en vanskelig mordsag. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan Macmillan.

02:00  

Antikkrejlerne XVI (12)
Antikkrejlerne XVI (12) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:45  

Hvis vægge kunne tale (8:8)
Hvis vægge kunne tale (8:8) Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) Christopher finder frem til den slægtshistorie, der engang har udspillet sig i det gamle træhus. Mens Erika lukker lyset ind i et smukt rum med malede vægge fra 1800-tallet.

03:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:20  

De usynlige seriemordere (4:6) Han sagde han elskede mig
De usynlige seriemordere (4:6) Han sagde han elskede mig Panikken spreder sig i hele Washington-området, mens Malvo og Muhammads drabsorgie fortsætter. Men de mange umotiverede nedskydninger begynder at belaste snigskytternes indbyrdes forhold. Hvorfor er de knyttet til hinanden? Og kan Muhammeds fortid i militæret give indblik i, hvorfor han hærger som han gør? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VALBY.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0201074207